förlåt tusen gånger!! (har ni biljetter?)

HEJ !
För  låt som F*N att jag inte har skrivit på typ 100 år , men jag tycker int6e det är lika roligt längre men hoppas att jag tycker det snart igen..
 
Det sämsta med att man inte gillar att skriva längre är nog att man tappar alla läsare tro det eller ej men förut hade jag ganska många läsare och nu tror jag inte att jag har någon läsare men läsare ska jag nog få igen om jag skriver lite och lägger ut bloggen på Facebook.
 
Nog om det här hoppas ni ger mig en till chans och läser bloggen men jaja...
 
Föresten har ni biljetter till bieber konserten, Det har iallafall jag kanske inte så bra platser men det är ju iallafall platser och jag kommer iallafall att få se och höra min drömkille..
Sen tänkte jag ju också på eftersom det är en Belive tour så måste ju alla "belibers" lyssna på hans nya låtar och jag tänkte fråga ... har ni hans nya album Belive ?? För annars är det ju klart att ni måste gå och köpa den nu ! Själv så köpte jag mitt album på Åhlens ganska billigt.
 
Sen så har jag en sista fråga:
Kommer ni på BIeber paraden innan konserten (ännu oklart om det är parad både den 22:A och den 23:E men i så fall hoppas jag att ni kommer på båda, jag kommer att komma på paraden den 22:A ska försöka ta mig in till stan den 23:E oxå men ännu oklart om det kommer vara någon då)
 
Bye bye ! :)
 

RSS 2.0